Obožujem ponedeljke. Prav vsak mi predstavlja nov začetek, ti pa so vedno tako sladki. Navdajajo me z rahlo evforijo in veselim pričakovanjem nečesa novega. Še posebej sladek je prvi septembrski ponedeljek, za katerega si vedno zadam toliko novosti kot jih lahko prenese moja glava. O zmedi in neredu v glavi, ki sledi temu, ne bom govorila, toda, ko vse misli in ideje popredalčkam in zložim v red, je občutek res fantastičen! Delovna vnema kar naenkrat naraste do nebesnih meja, rezultati so posledično dobri, srce pa hvaležno, ponosno in zadovoljno 😊

Malce bi se razpisala o poletni delovni vnemi, ki je sicer prisotna v precejšnji meri, vendar je fokus tako podivjan, da se ga nikakor ne da ukrotiti. Intelektualno delo zatorej trpi ta dva poletna meseca, zato pa ju izkoristim za zbiranje idej o novih delovnih pustolovščinah, kar zna biti, če ne zlata, pa vsaj srebra vredno.

Letošnja poletna meseca sem izkoristila tudi za razmislek o svojih vrednotah ter prioritetah in reorganizaciji le-teh … Vprašanje ‘Katere vrednote so zame pomembne nad vsemi in potemtakem vplivajo na moje odločanje bolj kot karkoli drugega?’ si je vredno pogosto postavljati.

Če pustim družino, otroka, hišne ljubljence, torej center mojega življenja ob strani, se osredotočim samo nase in si postavim zgornje vprašanje, je odgovor povezan s področjem dela, s tistim, v katerega verjamem, ga rada opravljam in ga nenazadnje živim!

V okviru navedenih prioritet se vse od začetka poletja vrtijo ideje o novostih pri Herbiki, danes, prvi septembrski ponedeljek, pa je napočil čas, da pričnejo ideje dobivati vsebino, obliko in izstrelitev v svet. Verjemite, da je materiala toliko, da ne vem, kje začeti, toda, ker je nekje pa vseeno treba, z današnjim dnem odpiram prijave na jesenski ZELENI IZZIV, ki bo po nekajletnih ponovitvah osvežen in prenovljen, vanj pa sem zbrala veeeliko do sedaj usvojenega znanja iz področja prehrane.

Foto: Studio F4 Photography, Edita Fric

Prijavni obrazec je aktiviran in ga lahko izpolnite TUKAJ.

Med poletno kontemplacijo z morjem, naravo, občasnim brezdeljem sem se nekajkrat med poslušanjem lastnih misli globoko zamislila. Kakor sem sama sebi lahko včasih edina in najboljša družba, se lahko po drugi strani tudi najbolj omejujem in si postavljam navidezne, včasih nepremagljive prepreke. Če je bilo včeraj bistvenega pomena najti ciljno publiko za moje produkte, idealno spisati FB ali IG post, je danes to drugotnega pomena. Delaj tisto, kar znaš in kar imaš rad ‘and the rest will follow’ … (ciljna) publika se bo že nekako našla, čudežno, če bo potrebno 😉, saj je, kot je rekel A. Warhol, v vsaki stvari lepota, vendar je ne vidi vsak!

Naj vam vsak nov dan prinese kaj svežine!