PRAVNO OBVESTILO

Izjava o zasebnosti

Herbika, Tina Golob s.p. si prizadeva varovati zasebnost svojih uporabnikov. V tej izjavi o zasebnosti so opisane vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo z vašo uporabo tega spletnega mesta, način uporabe in izmenjave podatkov, način varstva vaših podatkov in načini, na katere lahko stopite v stik z nami glede naših postopkov za varstvo zasebnosti.

Podatki, ki jih zbiramo s piškotki, so opredeljeni v informacijah o piškotkih.

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z zbiranjem, uporabo in hrambo vaših podatkov. V kolikor se s katero izmed določbo v tej izjavi ne strinjate, na našem spletnem mestu ne posredujte osebnih podatkov.

Pri obisku našega spletnega mesta lahko od vas zahtevamo določene osebne podatke. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno – preko kontaktnega obrazca ali preko obrazca za naročanje. Zbiramo osebne podatke, in sicer vaše ime in e-poštni naslov. Herbika, Tina Golob s.p. je edini lastnik podatkov, zbranih na tem spletnem mestu in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete. Vaši podatki bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. V kolikor želite osebne podatke spremeniti ali izbrisati iz naše evidence, nam pošljite elektronsko sporočilo.

Če menite, da je prišlo do kršenja določb te izjave o zasebnosti, nas prosimo obvestite na naš elektronski naslov naveden na tej spletni strani. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Pridržujemo si pravico, da predmetno izjavo o zasebnosti občasno posodobimo. Ko se to opravi, se ustrezno spremeni tudi datum zadnje spremembe, prikazan na dnu izjave o zasebnosti. Priporočamo, da si uporabniki spletnega portala občasno znova ogledajo to izjavo o zasebnosti, da bodo na tekočem o tem, kako spletni portal zaščititi osebne podatke, ki jih zbere.

Nazadnje posodobljeno: Velenje, 1. december 2017