Tina Golob

TINA

Zgodba se začne leta 1996 z vpisom na oddelek za Agronomijo BF UL. Do tistega trenutka sem bila prepričana, da sem čistokrvna družboslovka, študij pa mi je pokazal, da temu ni tako. Ljubezen na prvi pogled so bile zdravilne rastline, s katerimi sem se srečala tekom študija. Potem je nasproti prišla Bachova cvetna terapija, za naslednjim ovinkom so prisedla še superživila, nekje vmes pa so se vrinili še smoothieji, še posebej zelenčki. Slednji so povzročili v moji glavi pravo revolucijo, ki jo bom delila na tej spletni strani.

HERBIKA

Herbika je, tako kot njena ustanoviteljica, malce zadržana in ne preglasna blagovna znamka, ki ne mara današnjega agresivnega marketinga in posledično ne bo nikoli 'multinacionalka'. Vedno je bila in tudi bo ostala iskrena, zvesta svojim prepričanjem in zvesta strankam.

Moja in posledično Herbikina želja/vizija/poslanstvo je v človeku prebuditi notranjo slo po zdravem in zadovoljnem življenjskem slogu. Uravnovešena čustva in ravnovesje v načinu življenja je po mojem mnenju ključ do zadovoljstva, sreče in nasmeha na obrazu vsakega posameznika, kar je največje bogastvo, ki si ga tekom življenja lahko pridobimo.